Jotain pientä

Tekeleitä 🙈

Pienen pieni blogi kirjoitus mm siitä miten kyseiset olen tehnyt.


Always kiss me goodnight- taulu. 
Idea tuli kun kaverilta sain läjän peiliä, Mistä päätin että jotain niistä haluan väkertää. Marja *sydän* Lari on tilattu (en nyt muista tekijää kun sen verran tilauksesta on aikaa), mutta siis kehys hommattu kodin tavaratalosta, peili kaverilta ja teksti kirjoitettu omin kätösin permanenttitusseilla.
Itse olen tyytyväinen vaikka pyrkii tekemissä pääsemään mahdollisimman halvalla :D



Pihatikkaat mitkä teetin kukkasille telineeksi. Tikkaat on siis myöskin itse tehdyt ja samasta seinälaudasta kuin pihalle tekemäni arkkupöytä. Tässä työssä ei itsessään ole muuta hankaluutta ollut kuin se että saanut tasaiseksi laudat ja jalat, mutta onneksi on vierellä mies joka auttaa kun vain sitä apua lähden pyytämään. Höylätty vanhat maalit veke, hiottu, kasattu ja maalattu    (samalla värillä kun alapuolella olevat penkit)


Näistä kahdesta en nyt löytänyt alkuperäisiä kuvia mitkä olen ottanut mut kyllä noista nyt jotenkin näkee.
Eli jälleen käyty hakemassa roskalavalta kaksi upeaa (kulunutta) puutarhapenkkiä. Toinen oli ruskea vihreä väriltään ja toinen ruskea harmaa. 
Tässä noita sit hiottiin ja vähän lisää hiottiin.


Pohjuste laitettu sekä puu osuudet maalattu valtin ulkomaalilla  (vaalean harmaa) 2x. Metallireunukset myöskin maalattu 2x mustalla panssarimaalilla ja nytkin sanon että olen tyytyväinen omaan kädenjälkeen. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Maidoton Hedelmäkakku

Friteeratut banaanit

Savulohikääretorttu